botlift

Kramer's Watersportbedrijf beschikt over een moderne Boten lift tot max. 33 ton,en tot een lengte van 22 meter.
De Botenlift is het gehele jaar beschikbaar (ook op zaterdag).
De 4 takels van de Botenlift zijn apart te bedienen, dus zeer geschikt om uw boot voor op een transport (zie foto's transport) of op een trailer te zetten of te water te laten.
Ook kunt u bij ons terecht voor een kleine inspectie van de schroef, of een inspectie van de onderkant van uw boot, of bij aankoop van uw boot.
De Botenlift is uitgerust met een speciale mastenkraan, om voor in de winterstalling ( helling beurt) probleemloos uw mast van uw schip te halen, natuurlijk mag u de mast ook laten staan tijdens een helling beurt of in de winterstalling.

Tijdens het vaarseizoen of tegelijkertijd met de winterstalling kan Kramer de nodige onderhoud en reparatiewerkzaamheden voor uw verzorgen, iets wat omgekeerd natuurlijk ook in het begin van het vaarseizoen geldt.

Inbouwen van boeg of hekschroeven, vernieuwen van schroefas, nieuw schroefblad, verdubbeling van vlak, inbouw motoren, schadeherstel aan uw boot, vernieuwen van afvoerpijpen, aanbrengen van een nieuwe anti fouling laag etc.
Motoren inbouwen horen tot de dagelijkse werkzaamheden evenals het inbouwen van vuilwatertanks.


Maar ook voor een goed advies kunt u bij ons terecht.

.

Voor de doe-het-zelver hebben we natuurlijk ook een speciale plaats.

Uw schip wordt met de Boten lift uit het water gehaald, het onderwaterschip wordt gereinigd, op een stevig boten rek gezet met stop hout, en wordt met een hydraulische botenwagen naar de DHZ Box gebracht.
In de 2 moderne DHZ- boxen (eventueel te verwarmen door vloerverwarming, verrekening per m³) kan de doe het zelver klussen aan zijn eigen boot.
Er mag niet gelast en geslepen worden in de DHZ- boxen en op het buitenterrein.
Las-en slijpwerkzaamheden kunt u vooraf veilig en vakkundig door Kramer laten verrichten in de werkplaats.

Zie ook: TRANSPORT