BOTENLIFT

Boten lift tot 33 ton

Wilt u uw boot te water laten of juist aan wal laten liften? Wij beschikken over een moderne botenlift die tot maximaal 33 ton kan liften. Boten met een lengte tot 20 meter zijn hiermee veilig en vakkundig in en uit het water te halen. Onze botenlift:

  • is van maandag tot en met zaterdag het gehele jaar beschikbaar;
  • bevat vier takels die apart te bedienen zijn. Dit maakt ons systeem zeer geschikt uw boot op transport te plaatsen, op een trailer te zetten of uit het water te halen.

Al jaren de nummer 1 in onderhoud
van dieselmotoren

Kramer’s Watersportbedrijf. Ook voor het onderhoud aan uw motor. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent is uw motor bij ons in goede handen. 

Onbezorgd uw boot laten liften!

Bent u op zoek naar een locatie waar u een kleine inspectie aan de schroef kunt laten doen? Wilt u de onderkant van een boot inspecteren? Ook in verband met een aankoopkeuring? Dan kunt u bij ons terecht! Onze botenlift is uitgerust met vier takels en een speciale mastenkraan, waarmee wij uw mast probleemloos van uw schip kunnen halen. Natuurlijk mag u de mast ook laten staan tijdens een hellingbeurt of in de winterstalling.

Meer informatie? Bel of mail Kramer’s Watersportbedrijf. 

Wij zijn u graag van dienst!

Recente beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Wanneer een klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dagelijks zetten we ons in om u nog beter van dienst te zijn. Met kennis, inzicht en vakmanschap lossen wij alle problemen op. 

Goede ervaringen mee met dit bedrijf kan het iedereen aanraden hier u boot te laten helingen top service 👍👍

Piebe Brouwer

Duidelijke afspraken, goed werk geleverd. Prettig contact. Zeker een aanrader!

Harro Gerber

Goede service en boot is netjes onderhouden. Zo vaar je altijd vertrouwd het water op.

Peter de Jong