CASCOBOUW

De basis van een goed schip

Bent u op zoek naar een specifiek schip? Een boot die helemaal bij u past? Dan is cascobouw wellicht een optie voor u. Kramer’s Watersportbedrijf kan de meest uiteenlopende casco’s voor u bouwen. Wij bouwen vanaf tekening elk stalen schip dat u maar wilt. De aflevering kan in diverse stadia van de afbouw worden gerealiseerd. Zo bieden wij bijvoorbeeld een motorloos casco, maar kunnen we ook zorgen voor een volledig vaarklaar schip. Hieronder een beknopt overzicht van botenbouwprojecten die wij hebben gerealiseerd:

Wilt u meer weten over onze cascobouw en de diverse opties? In overleg is veel mogelijk. Bel of mail vandaag nog met Kramer’s Watersportbedrijf. Wij staan u graag te woord.

Al jaren de nummer 1 in onderhoud
van dieselmotoren

Kramer’s Watersportbedrijf. Ook voor het onderhoud aan uw motor. Met de kwaliteit die u van ons gewend bent is uw motor bij ons in goede handen! 

Hoe gaan wij te werk?

Graag nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Samen bespreken we welk type boot u voor ogen hebt en wat de mogelijkheden zijn. 

Uniek vakmanschap

Wij bouwen uw boot zoals u hem wilt.

Casco of vaarklaar

In overleg met u bepalen we het moment waarop u de boot afneemt.

Vele types mogelijk

Wij hebben ervaring met diverse types en uitvoeringen.

Recente beoordelingen

Onze klanten aan het woord

Wanneer een klant tevreden is, zijn wij dat ook. Dagelijks zetten we ons in om u nog beter van dienst te zijn. Met kennis, inzicht en vakmanschap lossen wij alle problemen op.

Goede ervaringen mee met dit bedrijf kan het iedereen aanraden hier u boot te laten helingen top service 👍👍

Piebe Brouwer

Duidelijke afspraken, goed werk geleverd. Prettig contact. Zeker een aanrader!

Harro Gerber

Goede service en boot is netjes onderhouden. Zo vaar je altijd vertrouwd het water op.

Peter de Jong